En masse oplysninger

Hej! ok idag har Bue P. Peitersen været inde i din radio med sit skæg og sin samling (JUICE!): det er ak 24/7 og det er Bue, det er Bue :http://arkiv.radio24syv.dk/video/8812682/ak-24syv-17-10-2013-1  

Og hvad mere: vi skal bare sige wow, hvor de er seje ovre på Slagtryk med den heftige festival de satte i værk på CaféTeatret, det er vigtige sager at skabe sådan et rum. Det elsker vi. Vi elsker også at der idag er KUP på CaféTeatret; de har inviteret Leslie Kaplan og det erfanme iorden. Imorgen udkommer Julie Sten-Knudsen med sin anden digtsamling og idag kom Yahya Hassan med sin. Og det kunne man sikkert sige noget klogt om (også i forhold til hinanden og hinandens positioner (og problemfelter og stemme) osv. Vi vil også gerne pege på et nyt initiativ hos CaféTeatret (nu vi er igang) det har overskriften DEN NYE LYD og det er i virkeligheden en platform som skal udvide sig og udforme sig og blive til noget nyt hele tiden fordi det er jo sådan det er med sådan en platform - her på bundlinjen og til en begyndelse springer den ud med en række oplæsningsarrangementer med ny litteratur. Det første arrangement er d. 27. oktober og koster ikke en klejne. Det er med de fremragende forfattere Peter Adolphsen, Christina Hesselholdt og Stine Pilgaard. Der kommer vi i hvert fald også. Og hvad mere, hvad mere? Vi arbejder på ting i skyggerne, vilde ting og småting og normale ting. Og så skal vi nok få lidt gang i den her nyhedsfunktion igen over den næste ting. Så kan vi pege lidt på alle de ting der sker. Fx. skriver Niels Lyngsø om Yahya Hassan her (hov, nej her) og aldrig har han sikkert haft så mange HITS; men hey er det tankevækkende? JA! Er det fedt? JA! Og hvad mere? Jo vi kan sige at Andedammen har det godt, den har fugle i sine unger.

(OG JA! det tredje NICK hæfte er ankommet og kan købes i Møllegades Boghandel : det er med Amalie Smith, Morten Søndergaard og Peder Frederik Jensen). 

(Her er et billede af Herman Bang; han ser lige på dig med sit værdige blik; WOW!)

forfatter1.jpg