Bogfejring overstået

Vi fejrede Christel Wiinblads seneste digtsamling Sommerlys i torsdags. Det var en mild og smuk fejring. Vi er glade for bogen. Den er indtilvidere anmeldt i Politiken og på internet magasinet Atlas. Vi arbejder på en hel masse ting til verden i fremtiden. Du kan allerede nu sætte et kryds i kalenderen 30. maj (16-19), hvor vi holder arrangementet Vi tror (stadig) der er noget at tale om inde på Café Teatret (med Hans Otto Jørgensen og Jeppe Brixvold) og 2. juni (14-16) hvor vi holder oplæsning på Café Nick (med Christel Wiinblad, Sissel Bergfjord og Martin Snoer Raaschou). Mere info følger selvklart.

ps. Christels bog kan bestilles på kronstork@kronstork.dk (ligesom vores andre bøger). Vi arbejder på en paypal-knap plus at få helt styr på vores hjemmeside. Dette er den nye kærlige.