Vi peger lige

Vi elsker samtalen om litteraturen og vil gerne pege i de retninger, hvor den stilfærdigt bryder frem. 21. maj byder det lille antikvariat 2b på en samtale om digteren Morten Chemnitz debut Inden april. Vi synes det er et godt arrangement. Vi citerer:

Inden april af Morten Chemnitz udkom den 21 marts i år. Den er blevet modtaget i avisanmeldelser blandt andet her http://www.information.dk/455222 og her http://politiken.dk/kultur/boger/ECE1928021/ung-debutant-genopfinder-naturlyrikken/.

Vi vil gerne forlænge og udvide modtagelsen ved at bruge tid på en læsning af bogen. Fordi vi synes den er god (og fordi den formmæssigt skiller sig ud fra meget andet der er udkommet for nyligt), og gerne vil prøve at tale om, hvad der er på færde i den.

Vi inviterer altså til en aften i 2b, for dem der har læst bogen og gerne vil tale med om den.

Denne aften i selskab med Mortens Chemnitz bog vil også markere den første installation i en række af præsentationer af kunstnere og deres værker, indflettet i bogudstillingen i 2Bs vinduer, arrangeret af Heine Thorhauge Mathiasen.

Her er ikke så meget plads. Men vi kan nok godt sidde tæt. Så alle er velkomne.

Kh Iben, Heine og Pernille.