Dejligsøndag, roligsøndag, godsøndag

Imorgen søndag 2. juni (klokken fjorten) inviterer vi til oplæsning på Café Nick. Vi vender hele tiden tilbage fordi der er noget særligt ved søndagen og der er noget særligt ved oplæsningen og dét rum, hvor ordene og sætningerne får et rum at være i. Det er særligt med et lyttende rum. Vi har inviteret tre forfattere vi holder af og som vi synes er spændende. Vi har inviteret forfatterne Sissel Bergfjord, Martin Snoer Raaschou og Christel Wiinblad. Vi glæder os til at se jer. Adressen er i virkeligheden Nikolajgade 20, København K. Café Nick er et helt særligt sted: Hvis du køber en øl er kaffen gratis. Man kan også købe andet. Sodavand og hvidvin og champagne. Her til sidst kigger Martin Snoer Raaschou på dig (billedet er taget af Morten Helmstedt).

snoer.jpg