Kronstork i hele Danmarks radio

Klaus Rothstein på Skønlitteratur på P1 har lavet et stort interview med Christel Wiinblad i anledning af hendes bog Sommerlys. Derfor har de i ugens program sat fokus på alle de smukke mindre forlag. Man kan lytte her.  Kronstork bliver nævnt en million gange, men vi bliver nødt til at understrege, at vi ikke er en reaktion på krisen i bogbranchen. Vi ser ingen krise. Vi er en venlig og ambitiøs hånd for et større litterært rum. Vi kunne også sige, at vi gerne vil være med til at skabe flere og endnu flere rum for poesien og alle de andre stærke litterære udtryk. Dramaet, prosaen, plottet. Man kunne også sige at vores mission er "at forstyrre bogmarkedets logikker". Under alle omstændigheder og i forhold til den almindelige virkelighed: vi er så glade for at være med i hele Danmarks Radio. Sommerlys ligger på kanten til at skulle trykkes i nyt oplag, så vi siger det bare: man skal være hurtig hvis man vil have et eksemplar fra første oplag.

DR-P1-Nanna-Mogensen-og-Klaus-Rothstein.jpg

Og link til udsendelsen igen for de opmærksomme: http://www.dr.dk/P1/Skoenlitteratur_paa_P1/Udsendelser/2013/06/12132017.htm