Slagtryk - Juni

Vi er på Kronstork stolte af tidsskriftet Slagtryk, der driver helt uden vores indblanden af sted på det bølgende internet. Det er en publiceringsform der er flydende og knyttet til nu'er. Vi elsker, at der findes steder for skrivende at læse andre skrivende. På den måde er tidsskriftet Slagtryk en vigtig brik i at skriften findes. Både for etablerede forfattere og for unge og gamle debutanter og alle de andre der sidder inde i digtet og ikke kan forvilde sig vilderee ud. Hver måned samler tidsskriftet Slagtryk op på deres litterære strøm i en pdf. Den kan læses her

Transient

I redaktionen sidder Erik Scherz Andersen,  Lasse Skjold Bertelsen, Mia Kirstine Voss, Joachim Lykke Andersen og Eva Obelitz Rode. De skriver følgende: 

"I juni måned finder du 10 forfattere, der skriver fra Furesø til Orvieto i Italien, fra et interview med Mary J Blige til bagsædet af en Toyota - og siderne har et klart overskud af forår. En enkelt debuterende og to forfattere er i Slagtryk for første gang. Richard Rosenvold har tegnet billedet af fiskeren og fisken. "