Depressionsdigte

Hej!

25. April udkommer digteren Sternbergs nye digtsamling. Depressionsdigte, hedder den, og her på Forlaget Kronstork glæder vi os i vores små dirrende knæ. Faktisk glæder vi os så meget, at vi holder pre-snig-wowow-release her fredag 4. April. Faktisk er det i virkeligheden en ordinær digtoplæsning vi har valgt at kuppe med lidt gratis at fugte sin gane med og en helt unik mulighed for at købe bogen før alle andre. Det sker på Sydhavn Station kl 19. Ved samme lejlighed er der også snigreception på kunstneren Claus Ejners debutdigtsamling, der udkommer på Biblioteket Øverste Kirurgiske. Begge mennesker vil læse op og de har faktisk også lavet en lille udstilling man kan gå rundt og se på mens man taler lidt henkastet med hinanden om Det offentlige rum fx. Ok. Glæd jer. Det gør vi. Og husk også gråden, den svære hverdag, hullet i maven når ens aktieportefølje pludselig intet er værd.

PS. Vi elsker jer.

ps.