Tidsskriftet Slagtryk

 

Slagtryk har siden februar 2011 udgivet digte og kortprosa i form af tekst, lyd, billede og video. Programmering, interaktion mm. er også velkomne som bidrag.

Tidsskriftet publicerer med dages mellemrum nye bidrag og samler månedens bidrag i en PDF til download og print. 

Slagtryk redigeres uafhængigt af forlaget Kronstork af en redaktion der er: Lasse Skjold Bertelsen, Thomas Glud, Mia Dall og Erik Scherz Andersen.

Tidsskriftet er støttet økonomisk af læserens frivillige bidrag og tidsskriftstøtteudvalget i Statens Kunstråd.

Læs nye digte og kortprosa og læs om hvordan du kan bidrage på Slagtryk.dk - du kan finde videoer med oplæsning på Slagtryks Youtube kanal.

http://www.slagtryk.dk/

 

Historisk/i pause

Vi tror (stadig) der er noget at tale om

Arrangementsrække med samtaler mellem og med forfattere. I løbet af vinteren og foråret 2013 havde vi inviteret

Olga Ravn og Harald Voetmann

Theis Ørntoft og Glenn Christian 

Hans Otto Jørgensen og Jeppe Brixvoldt

 

 

Den sproglige flåde

Et litterært kærlighedsarkiv.

 

Nick - hæfte for diverse skriftlige udtryk

Indimellem udgiver vi et hæfte i forbindelse med vores oplæsninger på Café Nick eller i forbindelse med noget andet vi får til at ske ude i virkeligheden. Det hæfte hedder NICK.

Med NICK ønsker vi, at fastholde nogle af de oplæsninger vi arrangerer. Med NICK ønsker vi at pege på noget af den danske litteratur der er i live lige nu før den er blevet til kanoniseret pensum eller forsvundet ud i glemslen. På den måde er det et TIDsSkrift.

Det er muligt at tegne abonnement på hæftet for 200 kr (fire numre) ved at skrive til Kronstork@kronstork.dk. Ellers må man møde op til et af vores arrangementer og købe sig et hæfte LIVE. Hæftet udkommer i meget begrænset oplag, så det er en god idé at være ude i god tid. Alle hæfterne er nummererede.

Læs mere her