Indsend manuskript

Send dit manuskript til kronstork@kronstork.dk i et almindeligt (dvs. docx/pdf) elektronisk format. Vedlæg en kort beskrivelse af manus og dig selv. Vi har primært udgivet lyrik, men det er ingen principsag, og vi kigger meget gerne på manuskripter i andre genrer. Redaktionen har udover en forkærlighed for de fine digte også interesse for krig, litteraturteori og andre samfundsrelevante emner.

Der er selvfølgelig ingen opskrift på, hvordan man kommer gennem kronstorkens øje, men en tommelfingerregel er, at hvis du har modtaget afslag fra mindre fede forlag, så tager kronstorken det heller ikke. Hvis du ikke får trykt dine digte i tidsskrifterne, så kan de nok heller ikke bære en bogudgivelse. Begynd altså gerne med at sende til f.eks. slagtryk.dk.

Please lad være med at send bøger, som du allerede har sat og lavet forside til - vi udgiver kun bøger som vi har arbejdet redaktionelt med, vi udvikler bogdesign i samarbejde med grafiker og forfatter og vi modtager ingen penge for at sætte vores navn på din bog.

Det betyder også, at din bog ikke behøver at være færdig og lukket før du sender - vi kigger i lige så høj grad efter potentiale som afrundethed.

Automatisk afslag

Vi modtager mange manuskripter og vi har ingen ansatte - heller ikke til at læse og begrunde afslag. Derfor har vi indført ordningen 'automatisk afslag'. Det betyder, at når du har sendt dit manuskript til os, så kvitterer vi med et afslag. Hvis vi efterfølgende fatter interesse, så kontakter vi dig. Men du slipper for at rykke for svar og er fri til at søge hos andre forlag.

Vi glæder os til at høre fra dig.