Antologi 2010

Antologi 2010 er en velkomst til en ny litteratur i et nyt årti. Antologien giver indblik i nogle af de bedste nyere forfatteres arbejde og tegner et tidligt portræt af en flok jævnaldrende forfattere, der allerede nu har markeret sig som den mest markante generation siden 80'er-generationen.

Teksterne i Antologi 2010 spænder vidt, og for den modige læser venter der masser af overraskelser, modstand og litterære fund.

Forfatterne i antologien er: Sigurd Buch Kristensen, Olga Ravn, Rasmus Halling Nielsen, Amalie Smith, Cecilie Lolk Hjort, Rasmus Graff, Julie Sten-Knudsen, Martin Snoer Raaschou, Peter-Clement Woetmann Nielsen, Theis Ørntoft, Morten Chemnitz, Zoltan Ará, Asta Olivia Nordenhof og Louise Rosengreen.

Redaktion ved Helle Eeg og Lars-Emil Woetmann

150 kroner for 174 siders noveller, digte og kortprosa af den bedste og yngste litteratur.

Nu i anden og mere shiny udgave.

 

Pressen skrev

Mange bidrag skifter lydefrit mellem prosa og digt, mange er optagede af at skrive i en hakkende, skramlet stil. Ingen skriver traditionel, fortællende prosa, ingen falder igennem. 14 stemmer til et nyt årti
— Tue Andersen Nexø i Information
[...] mød den nye litteratur hvor den virkelig har gjort sig umage, og hvor man også selv må anstrenge sig lidt.
— Mai Misfeldt i Berlingske Tidende
Teksterne er grænsesøgende, modige og værd at genlæse i deres afdækning af menneskets flimrende eksistens i en postmoderne verden. Jeg fornemmer frustrationer over det lidt, der er at udrette i nutidens samfund, og en irritation over det klare sprogs antydning af noget trygt og godt i en verden, der ikke er tryg eller god. Forfatterne er oppe på sprogets barrikader.
— Thomas Rude Andersen på Litteraturnu
antologi2010.jpg

Antologi 2010.
150 kroner. 
Fri forsendelse.
Betaling via Paypal.