En grundlæggende kronstork takker af

En grundlæggende kronstork takker af: Udskiftning på Team Kronstork.

Helle Eeg, der var med tll at stifte forlaget tilbage i 2010, da vi fandt på at lave en antologi for den seje generation og derfor også måtte lave et forlag, forlader storken. Det er meget ærgeligt, men jeg vil godt benytte lejligheden til at takke Helle her helt officielt. For det store arbejde hun har lagt for at bygge forlaget op til, hvad det er i dag. For at være en så fantastisk sparringspartner. For de gode bøger hun har redigeret (og ikke mindst det enorme arbejde, som den kommende antologi over ny dansk dramatik har givet. og som Helle har været styrmand på): TAK!

I denne nødens stund er Slagtryks Erik Scherz Andersen trådt til, og har tilbudt at lave den benhårde økonomistyring, hvilket er en helt afgørende hjælp, når det resterende hold er væsentlige rodehoveder - og hurtigt ville drukne i kaos på egen hånd: Erik er en af litteraturens store helte, utrættelig, idealistisk og dygtig.