Forårets fem numre af Slagtryk

Februar startede med "Nordkapp/ Gibraltar" og to andre digte af Bjørn Themsen og juni sluttede med prosateksterne "allergi" af Sofie Kousgaard, der tidligere har læst op på Cafe Nick.
Redaktionen på Slagtryk har modtaget mere end 200 bidrag pr email det første halve år. Og vi glæder os altid over nye navne såvel som gamle kendinge i indbakken. Så send dine tekster til sendind@slagtryk.dk

Og mens Slagtryk holder publiceringsfri i juli, så brug tiden til at læse lidt i de numre, som Slagtryk indtil videre har udgivet i årets løb - de kan her downloades i PDF:

Februar:
Leif Achton-Lynegaard, Anne Katrine Bagai, Poul Lynggaard Damgaard, Liv Nimand Duvå, Tina My Ljørring Pedersen, Kristian J. Munch, Selma Rosenfeldt-Olsen, Anders Schmidt Thorsen, Bjørn Themsen og Emil Kjær Voss.

Marts:
Viggo Bjerring, Ditte Holm Bro, Mogens Bynkou Nielsen, Levi Ekberg, Cecilie Lolk Hjort, Rune Kjær Rasmussen, Noa Kjærsgaard Hansen, Philip Martinussen og Joachim Aa. Sørensen.

April: (temanummer: "Brev i april"):
Frederik Bjerre Andersen, Rasmus Varnich Blumensaat, Linda Nørgaard Framke, Fie Frydendal Sigersted, Robert Henningsson, Louise Juhl Dalsgaard, Kenneth Krabat, Martin Lykke Nielsen, Knud Steffen Nielsen, Mette Norrie og Victor Ovesen.

Maj:
Gitte Allermann Kjær, Anne Katrine Bagai, Emilie Bessing, Frederik Godsk, Frans Emil Holland, Christian de Groot-Poulsen, Anna Klahn, Hans Lind, Siekfred Mars, Siw Ranis, Silas Toft og Marie Louise Tüxen.

Juni:
Alexander Bertin, Viggo Bjerring, Liv Nimand Duvå, Paal Maage Elstad, Søren Fauth, Mads Iversen, Mads René Jensen, Rolf Sparre Johansson, Clara Mie Moesgaard Lech, Sofie Kousgaard, Signe Markvard, Carsten Müller Nielsen og Ina Serdarevic.