Bøger på vej

Kronstorken har holdt fast i sommeren med sine arbejdssomme hænder. Vi har læst på de danske kyster og vi har læst i parker, på cafeer, i mørklagte værelser med tour de france all over vores cyklende hjerter. Vi har siddet og lagt planer imens vi har læst og vi har siddet svedende med en vifte kørende over os for at kunne trække vores forstenede vejr. Imens har trykkeriet i Gråsten været i fuld færd med at gøre vores kommende bøger klar, og nu sidder vi bare helt utålmodige og venter på dem og vi ved, der går alt for lang tid før vi har deres små fine rygge i vores hænder. Den ene hedder X og den anden hedder Perfekt uorden og den tredje er bare vores lille spirende tidsskrift Nick. Den ene er en stram og ekstrem tæt skrift, der flænger sig ind i den her globale verden med krig, hjemløshed, kærlighed, gentagelser og forskydning. Den anden slentrer afsted i en verden af sprog, af lister og digte - et sted er der en form for sorg og et andet er der bare den her verden som er og bliver vidunderlig smuk. Den tredje har bidrag fra nær og fjern (mest det nærmeste fjerne). Den ene er skrevet af Henrik Kabell, den anden er skrevet af Birgitte Krogsbøll og den tredje har bidrag af Thomas Boberg, vores egen Lars-Emil Woetmann Nielsen, Ursula Andkjær Olsen og Victor Boy Lindholm. Og sådanset glæder vi os bare selvom tingene synes sært forsinkede pga solen og varmen og folks ret til ferie. Glæd jer. Skriv til os for at forudbestille de kære bøger