Søvn

søvnn.jpg
nordjyskesøvn.png
søvn.png
rolfforside.jpg
søvnn.jpg
nordjyskesøvn.png
søvn.png
rolfforside.jpg

Søvn

139.00

Søvn er en digtsamling om at blive far.

Det er digte fulde af omsorg, kærlighed og frustration. Det er digte om at sidde hele natten og synge Postmand Per, fordi ens barn ikke kan sove. Det er digte om at elske. Og om ikke at kunne mere, men alligevel blive ved. 

Der er en særlig enkelhed i Rolf Sparre Johanssons digte. Og et særligt blik på, hvad det vil sige at blive forælder, at blive far, idag. Mellem bleskift og fodbold på 3+. Mellem idealet om et ligeværdigt forældreskab og den konkrete virkelighed, hvor de traditionelle kønsrollerne indimellem er svære at undslippe. Og så er bogen selvfølgelig poesi.

Med Søvn debuterer Rolf Sparre Johansson med en bog, der gør op med den idylliske forestilling om at få børn. Det er ikke altid let. For hvad stiller man op, når man står midt i afmagten?

Natten er lang. Den mørke morgen er længere.

Rolf Sparre Johansson er født i 1985.

Quantity:
Put i indkøbsvogn

Pressen skrev

"Søvns nøgterne udpensling af familiens klaustrofobiske rum maner til eftertanke, men det er fornemmelsen af jordbunden løfterigdom, der klinger videre." 

★★★★★ i JP.

"kan også anbefales til bedsteforældre, statsministre, tømrerlærlinge og andre levende væsener, der bare sådan helt generelt godt kan lide ny og god poesi."

★★★★ i Politiken.

Læs også interview med Rolf Sparre Johansson i Jyllands-Posten eller Information.

Objektive fund

  • Kampvægt 136 gram
  • Klat af havegrød
  • 80 siders søvnløshed